fbpx Inzichten | Growthways
Filter op
man met pc in het groen

Krachtdadig leidinggeven

Krachtdadig leidinggeven in tijden van (corona)-crisis is niet altijd een evidente opdracht.  Om leiders hierin te ondersteunen, schreven we een tekst, namen we een audio om emoties te kanaliseren en een video met printable document om niet helpende gedachten te transformeren.
read more
Anissa bakstenen front

Leiderschap nemen

Leiderschap nemen kan je vanuit verschillende rollen doen. Vanuit de eerste plek als mens, want je hoogste waarden en normen veranderen niet zomaar. 
read more
Spiegel

Spiegel

Bij een confrontatie heb je altijd te leren.  Het is een spiegel die je voorgehouden wordt. Een soort richtingwijzer over wat je nog te leren hebt.  Ik deel hierin graag een persoonlijk voorbeeld met jou om vervolgens ook de link te leggen met jou als leider en hoe dat gaat in teams.
read more
Anissa met klant

Wat wordt er mogelijk ?

De mensen waarmee we samenwerken bij Growthways zijn vaak zeer druk in de weer. Er wordt heel veel tijd en energie gespendeerd aan het hier en nu. Dat is belangrijk. Maar soms wordt er daarbij voorbijgegaan aan de essentie Herkenbaar? Lees dan zeker verder want het inspireerde me om iets neer te schrijven dat ik graag ook met andere leiders deel.
read more
Onderdompelen

Durf Onderdompelen

Ik geef toe. Het is in deze tijd een kunst om je helemaal in het moment onder te dompelen. Het is gedurfd om jezelf rust te gunnen of te zeggen dat je tot rust gekomen bent. Het vraagt moed om niet mee te gaan in het blijven doorgaan en 'checken' van berichten of telefoongesprekken.  Wil je weten wat het effect is voor jou én je omgeving? 
read more
Anissa

Stilstand in het team

Je hebt al zoveel geprobeerd. Je hebt al zoveel 'effort' gemaakt maar het lijkt geen verandering te brengen. Zoveel van jezelf gegeven maar het lijkt nooit genoeg. Je wil graag verandering maar weet niet meer hoe.   
read more
Vibes

Vibes

Wauw. Wat een vibe. Naast mij tref ik een groepje studenten aan. De groep gaat voluit in actie. Niemand houdt zich nog in. Ze discussiëren voluit en hard over inhoudelijk punten. Ze brengen inhoudelijke argumenten in zonder 'gelijk te willen hebben'. Ego's aan de kant. Ze weten dat wat ze inbrengen waardevol is. Het maakt hen sterk.
read more
Teamontwikkeling schema

Toegevoegde waarde Teamontwikkeling

Teamontwikkeling, wat levert het op?  Heel wat voor het team. En (in)direct heeft het ook impact op individuele/persoonlijke en organisationele ontwikkeling.   
read more
Anissa 32

Leider zijn

Zorgen dat je (interne) klanten kan bedienen.  Zorgen dat je aanstuurt op die objectieven. Zorgen dat je gealigneerd blijft met de markt en collega’s. Zorgen dat je team richting en focus kan houden. Zorgen dat je team kan groeien en effectief samenwerken. Zorgen dat ….  
read more