fbpx Over Growthways | Growthways

Over Growthways

Founder & Inspirator 

Ik ben Anissa Halimi, gefascineerd door leiderschap, communicatie, groepsdynamica en interpersoonlijke relaties in teams.

Van kinds af aan stel ik veel vragen en observeer en reflecteer ik veel. Dynamieken, drijfveren en sferen merk ik 'in no time' op. Ik leg daarbij snel verbanden en weet de essentie te raken. Door vertrouwen te installeren, mijn oprechte intenties te tonen en empathisch te luisteren, kan ik op een vrij open en directe manier communiceren en voortgang boeken.

De voorbije 10 jaar stond ik op dagdagelijkse basis in nauw contact met leiders en de teams die ze aansturen. Sinds 2015 coach ik inmiddels en weet structurele voortgang en verandering te bewerkstelligen. Ik heb me ook verdiept en kwalitatieve opleidingen gevolgd om verder vaardigheden te ontplooien die bijdragen aan de cohesie en daadkracht van het individu en teams

In 2018 heb ik beslist om 'all the way' voor mijn droom te gaan. Deze kan ik nu realiseren binnen Growthways waarbij ik me inzet voor alle mensen die op een duurzame en professionele manier te werk willen gaan, zodat ze betere resultaten voor zichzelf én de organisatie kunnen genereren. 

Wil je graag meer weten over mijn parcours? Neem dan een kijkje op mijn Linkedinprofiel.

On
Anissa

Over Growthways

Growthways brengt meer voldoening en plezier teweeg in de levens van gedreven en toegewijde mensen. 

Mensen verlangen meer dan ooit naar rust, energie en zingeving. Growthways bereikt deze verlangens door mensen opnieuw in verbinding te laten staan met zichzelf en extra aan te brengen van wat nodig is om de beste versie van zichzelf neer te zetten. 

Zo krijgen ze een sterk kompas om krachtig overeind te blijven en veerkrachtig te zijn in een snel en hoog prikkelende samenleving. Dit komt het individu, de teams én de organisatie ten goede en biedt zo antwoord aan huidige problematieken die we in organisaties zien. 

On

Missie & aanbod

Growthways biedt vanuit deze missie teamcoaching en een online traject voor leiders aan. 

Grow your team = het aanbod teamcoaching binnen Growthways, dat meer 'purpose' en verbinding in teams wil brengen zodat ze krachtiger staan en zich meer kunnen richten op resultaten. Lees er hier meer over.

Grow your way = het online traject voor leiders, dat zich richt op mensen die aan de slag willen met zichzelf. Het is voor leiders die zich willen ontwikkelen op een diepgaand niveau zodat ze op een meer moeiteloze manier kunnen leiding geven aan zichzelf en het team/de organisatie dat/die ze aansturen.

Off

Waarom kiezen voor Growthways?

Als je Growthways als partner kiest, kies je voor een kwalitatief sterk aanbod en resultaat. Growthways gelooft niet in quick fixes waarbij er oppervlakkig gewerkt wordt om 'gewoon iets te doen' zonder verandering neer te zetten. Growthways vertrouwt en start vanuit het aanwezige potentieel. Je kiest daarbij voor een partner die op een duurzame en resultaatgerichte manier werkt waarbij er sowieso aan verruiming van inzicht, zelfstandigheid en (zelf)leiderschap wordt gewerkt.

Bij grotere projecten of opdrachten gelinkt aan aansluitende andere disciplines, werkt Growthways met partners die expert zijn in die discipline. Uiteraard met professionals die dezelfde filosofie uitdragen als Growthways.

Off

Samenwerken?

Geloof jij in het potentieel van jezelf en in het kader van teamcoaching, ook in je team? Ben je bereid om tijd en energie te investeren om de focus te leggen op de essentie zodat we effectief resultaat kunnen boeken? Dan horen we heel graag van je! 

Er is dan immers een hele grote kans dat we doeltreffend te werk
kunnen gaan en zo de beste resultaten kunnen neerzetten.

Ik wil samenwerken

On

Inzichten

man met pc in het groen

Krachtdadig leidinggeven

Krachtdadig leidinggeven in tijden van (corona)-crisis is niet altijd een evidente opdracht.  Om leiders hierin te ondersteunen, schreven we een tekst, namen we een audio om emoties te kanaliseren en een video met printable document om niet helpende gedachten te transformeren.
read more
Anissa bakstenen front

Leiderschap nemen

Leiderschap nemen kan je vanuit verschillende rollen doen. Vanuit de eerste plek als mens, want je hoogste waarden en normen veranderen niet zomaar. 
read more
Spiegel

Spiegel

Bij een confrontatie heb je altijd te leren.  Het is een spiegel die je voorgehouden wordt. Een soort richtingwijzer over wat je nog te leren hebt.  Ik deel hierin graag een persoonlijk voorbeeld met jou om vervolgens ook de link te leggen met jou als leider en hoe dat gaat in teams.
read more