fbpx Over Growthways | Growthways

Over Growthways

Founder & Inspirator 

Ik ben Anissa Halimi, gefascineerd door interpersoonlijke relaties en de link met leiderschap, schaamte en groepsdynamica. Verbindingen tussen mensen en hoe je die kan versterken, daar kan ik wel uren over delen.

Van nature ben ik goed in observeren, reflecteren en de juiste vragen stellen. Dynamieken, drijfveren en sferen merk ik daarbij 'in no time' op. Door verbanden te zien en in te brengen weet ik de essentie te raken. Ik kan op een vrij open en directe manier communiceren en voortgang boeken door oprechte intenties te tonen en empathisch te luisteren. Diepgaande inzichten worden vertaald tot een andere manier van denken en doen.

Ik mix mijn talenten en ervaring binnen Growthways. Zo is het aanbod gebaseerd op:

  • mijn jarenlange ervaring als en met, leiders en teams in grote organisaties.
  • het werken als ondernemer en met andere ondernemers in de afgelopen jaren.
  • kennis die ik opdeed in mijn Bachelor in de sociale wetenschappen.
  • kennis als Master in de Bedrijfskunde.
  • kennis en ervaring uit en met de verschillende diepgaande coach en leiderschapsopleidingen die ik volgde.

Waar ik in geloof ?

Ik geloof dat het -nu meer dan ooit- tijd is geworden om verbindend, van hart tot hart, te leven & werken met elkaar. Daarin zit het antwoord op de vraag naar meer zingeving en oprechte connectie waar we met z’n allen zo naar verlangen.

Geloof jij dat ook maar vraag je jezelf af hoe?
Dan kijk ik er erg naar uit om jou en je bedrijf te leren kennen.

Off
Anissa

Vroeger waren spieren belangrijk voor het werk, nu zijn dat de hersenen, maar in de toekomst zal dat het hart zijn’

 

- Minouche Shafik.

On

Over Growthways

Growthways gelooft dat die tijd nu aangebroken is. Dat mensen meer dan ooit naar zingeving en oprechte connectie verlangen, dat betekent leven en werken vanuit het hart.

Een mix van diepgaande inzichten, ontdekken van ontbrekende puzzelstukken, verbinding ondersteunen en het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden is waar de kracht van Growthways in schuilt.

Je zal ervaren dat ontwikkelen op dit niveau betekent dat relaties en samenwerkingen veel kwalitatiever worden. Het resulteert in meer vertrouwen, betekenis en verbinding. Zo tilt een samenwerking jou en onderneming naar een ongekend niveau.

On

Voor wie? 

Growthways werkt samen met bezielde mensen. Mensen die een verschil willen maken. Door mijn ervaring in en met grote organisaties biedt Growthways begeleiding aan voor leiders & teams.

Ben jij een gedreven en gepassioneerde leider en wil je groeien in je leiderschap? Dan kan je hier verder lezen.

Ben jij een leider die graag aan de slag gaat met het gehele team om samenwerkingen next level te brengen? Dan kan je hier verder lezen.

Off

Wanneer kiezen voor Growthways? 

Growthways gelooft niet in quick fixes en duikt regelmatig diep om verandering neer te zetten. Duurzame en kwalitatieve ontwikkeling daar staan we voor. In een samenwerking met Growthways werken we, ongeacht het aanbod, sowieso altijd aan verruiming van inzicht, zelfstandigheid en (zelf)leiderschap.

Off

Samenwerken?

Geloof jij in het potentieel van jezelf en in het kader van teamcoaching, ook in je team? Ben je bereid om tijd en energie te investeren om de focus te leggen op de essentie zodat we effectief resultaat kunnen boeken? Dan horen we heel graag van je! 

Er is dan immers een hele grote kans dat we doeltreffend te werk
kunnen gaan en zo de beste resultaten kunnen neerzetten.

Ik wil graag samenwerken

On

Inzichten

man met pc in het groen

Krachtdadig leidinggeven

Krachtdadig leidinggeven in tijden van (corona)-crisis is niet altijd een evidente opdracht.  Om leiders hierin te ondersteunen, schreven we een tekst, namen we een audio om emoties te kanaliseren en een video met printable document om niet helpende gedachten te transformeren.
read more
Anissa bakstenen front

Leiderschap nemen

Leiderschap nemen kan je vanuit verschillende rollen doen. Vanuit de eerste plek als mens, want je hoogste waarden en normen veranderen niet zomaar. 
read more
Spiegel

Spiegel

Bij een confrontatie heb je altijd te leren.  Het is een spiegel die je voorgehouden wordt. Een soort richtingwijzer over wat je nog te leren hebt.  Ik deel hierin graag een persoonlijk voorbeeld met jou om vervolgens ook de link te leggen met jou als leider en hoe dat gaat in teams.
read more