fbpx Over Growthways | Growthways

Over Growthways

Founder & Inspirator 

Ik ben Anissa Halimi, gefascineerd door interpersoonlijke relaties en de link met leiderschap, schaamte en groepsdynamica. Verbindingen tussen mensen en hoe je die kan versterken, daar kan ik uren over delen.

Van nature ben ik goed in observeren, reflecteren en de juiste vragen stellen. Dynamieken, drijfveren en sferen merk ik daarbij 'in no time' op. Door verbanden te zien en in te brengen, weet ik de essentie te raken. Ik kan op een open en directe manier communiceren en voortgang boeken door oprechte intenties te tonen en empathisch te luisteren. Diepgaande inzichten worden vertaald tot een andere manier van denken en doen.

Ik mix mijn talenten en ervaring binnen Growthways. Zo is het aanbod gebaseerd op:

 • mijn jarenlange ervaring als en met leiders en teams in grote organisaties
 • het werken als ondernemer en met andere ondernemers in de afgelopen jaren
 • kennis die ik opdeed in mijn Bachelor in de sociale wetenschappen
 • kennis als Master in de Bedrijfskunde
 • kennis uit de verschillende diepgaande gecertificeerde coach- en leiderschapsopleidingen die ik volgde
 • kennis van hr en Learning & Development
 • kennis van de corporate wereld
 • kennis en ervaring met inclusie
 • mijn rugzak vol tools, methoden en theorieën als leiderschaps- en teamcoach

Mijn ervaring

De voorbije 12 jaar stond ik op dagdagelijkse basis in nauw contact met leiders en de teams die ze aansturen. Ik coach inmiddels +8j en weet structurele voortgang en verandering te brengen als leiderschaps- & teamcoach. Ik blijf me ook verdiepen en kwalitatieve opleidingen volgen om nog meer vaardigheden te ontplooien die bijdragen aan de verbinding en daadkracht van mensen.

In 2018 besliste ik om Growthways op te richten waardoor ik met de meest gedreven en gepassioneerde leiders en teams kan werken. Leiders die op een duurzame en kwalitatieve manier te werk willen gaan, met hen ga ik, samen met andere coaches, graag op pad. Zodat leiders zoals jij op een meer moeiteloze manier, betere resultaten voor jezelf en je team(s) kunnen genereren.

Ik heb inmiddels ervaring als leiderschaps- en teamcoach binnen grote internationale organisaties (B2B) en overheidsinstellingen zoals

 • De Lijn
 • Actiris
 • Vesuvius
 • Vlaamse Overheid
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Odisee Hogeschool
 • Ausy, Randstad
 • Europese commissie

Mijn expertise als teamcoach neem ik mee in mijn leiderschapscoaching en omgekeerd. Door mijn systemische blik ben ik in staat te navigeren binnen de complexiteit van onderlinge relaties in een team en/of bredere organisaties. Want die vormt een grote invloed op de context waarin de leider functioneert.

En net die expertise als leiderschaps- en teamcoach blijkt een enorme toegevoegde meerwaarde te zijn. Een van de meest waardevolle gepercipieerde voordelen is dat ik kennis en ervaring heb om niet alleen één-op-één relaties te verbeteren en verdiepen maar ook hoe de leider het integrale team(s) verder kan brengen. 

Ik werk op een open, zorgvuldige en directe manier met eager, nieuwsgierige en sterk gecommitteerde leiders.
Ik challenge, spiegel gedrag en fungeer als klankbord. Zodat leiders zoals jij op een meer moeiteloze manier, betere resultaten voor jezelf en je team(s) kunnen genereren. 

Waar ik in geloof ?

Ik geloof dat het - nu meer dan ooit - tijd is geworden om verbindend, van hart tot hart, te leven & werken met elkaar. Daarin zit het antwoord op de vraag naar meer zingeving en oprechte connectie waar we met z’n allen zo naar verlangen.

Geloof jij dat ook maar vraag je jezelf af hoe?
Dan kijk ik er erg naar uit om jou en je organisatie te leren kennen.

Off
Anissa

Vroeger waren spieren belangrijk voor het werk, nu zijn dat de hersenen, maar in de toekomst zal dat het hart zijn’

 

- Minouche Shafik.

On

Over Growthways

Growthways gelooft dat de tijd is aangebroken om te leven en werken vanuit je hart. Want we verlangen vandaag allemaal meer dan ooit naar zingeving en oprechte connectie.

Growthways gelooft niet in quick fixes en duikt daarom diep om verandering neer te zetten. Een mix van diepgaande inzichten, het vinden van ontbrekende puzzelstukken, het ondersteunen van verbinding en het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden is waar onze kracht in schuilt.

Growthways zorgt ervoor dat jij als leider op jouw eigen-wijze en authentieke manier leiding kan geven zodat je jouw maximaal potentieel ervaart. Dit vertaalt zich niet alleen in sterkere, duurzamere en effectievere relaties en samenwerkingen. Maar resulteert ook in meer vertrouwen, betekenis en verbinding.

Een samenwerking met Growthways tilt jou en je organisatie naar een ongekend niveau.

On

Klanten die jou voorgingen

On
Vlaanderen - verbeelding werkt
logo de lijn
logo vesuvius
logo actiris
Corecrew
Vrije universiteit Brussel
Europese Commissie

Voor wie? 

Growthways werkt samen met bezielde ervaren executive leiders en hun teams.

Met managers, bedrijfsleiders en ambitieuze ondernemers die door hun leiderschap het verschil willen maken, als leider, als inspirator en als mens.

Met jou, als je klaar bent voor een groeisprong, waarbij je jezelf en de mensen rond jou next level wil tillen.

Als je wil leidinggeven op een authentieke manier, vanuit je hart en niet langer vanuit 'hurt'.

Als je jezelf en je organisatie naar een ongekend niveau wil tillen.

Als je meer vertrouwen, verbinding, plezier, innerlijke rust en impact wil ervaren.

Als je klaar bent voor een werkelijke transformatie. Van jezelf, als leider én als mens. En van je team(s).

En je bereid bent om hierin tijd en energie te investeren om effectief het beste resultaat te boeken.

 

Ben jij een gedreven en gepassioneerde leider en wil je jezelf optillen in je leiderschap? Dan kan je hier verder lezen.

Ben jij een leider die graag aan de slag gaat met het gehele team om relaties next level te brengen? Dan kan je hier verder lezen.

On

Waarom kiezen voor Growthways? 

Growthways gelooft niet in quick fixes en duikt daarom diep om verandering neer te zetten. Duurzame en kwalitatieve ontwikkeling, daar staan we voor. In een samenwerking met Growthways werken we, ongeacht het aanbod, sowieso altijd aan een hogere bewustwording, eigenaarschap en inzicht in belemmerende en helpende patronen. Zodat jij en/of je team(s) meer verbinding, vertrouwen en impact kunnen ervaren.

Weet dat de aanpak van Growthways het tegenovergestelde is van:

een starterstraining
een one-size-fits-all training
theoretische modellen die je niet concreet leert toepassen
een parcours waarbij je niet af en toe op je achterste wielen gaat
enkele losse sessies zonder commitment.

Wat biedt Growthways wel?

Een programma op maat van minimaal 6 (teamcoaching) of 12 (executive coaching) maanden, zodat je jezelf en/of je team de tijd kan geven om het doel ook effectief te bereiken. Want dat doel is niet zomaar een doel. Het vraagt iets anders van je dan wat je tot hier - met succes - heeft gebracht?

Het vergt inzicht, reflectie, nieuwe waardigheden, tijd om toe te passen, om op je achterste wielen te gaan, om een nieuw evenwicht te vinden, zodat je het finaal ook kan integeren en kan 'leven'.

Leiders die die hier doorheen gaan, hebben opties ontwikkeld. Opties om anders om te gaan met keien. Zo kan je leiden vanuit je authentieke zelf, voorbij eigen strategieën, onzekerheden en andere struggles. En jezelf en je organisatie naar een ongekend niveau tillen.

Wat ik precies bedoel met die keien, ontdek je in de video.

 

 

On

Deelnemers aan het woord

Anissa is een betrokken en wijze vrouw. Ze inspireert en nodigt je uit om het potentieel dat je in je hebt, te laten geboren worden. Ze doet dat op een ongelofelijk liefdevolle manier maar vreest niet om je te confronteren waar nodig zodat je ook werkelijk je doel behaalt. 
Ann
COO - Chief Operating Officer
Anissa heeft een zeer vlotte en persoonlijke aanpak. Ze is open in haar communicatie en geeft waardevol advies op maat. De combinatie van die twee maakt dat ik me veel krachtiger voel en mijn team kan aansturen op een hoger niveau.   
Sofie
Team lead Product Expertise

Samenwerken?

Geloof jij in het potentieel van jezelf en, in het kader van teamcoaching, in dat van je team? Ben je bereid om tijd en energie te investeren om de focus te leggen op de essentie zodat we effectief resultaat kunnen boeken?
Ja? Dan hoor ik heel graag van je! 

Want de kans is heel groot dat we samen doeltreffend te werk
kunnen gaan om de beste resultaten neer te zetten.

Ik wil graag samenwerken

On

Inzichten

man met pc in het groen

Krachtdadig leidinggeven

Krachtdadig leidinggeven in tijden van (corona)-crisis is niet altijd een evidente opdracht.  Om leiders hierin te ondersteunen, schreven we een tekst, namen we een audio om emoties te kanaliseren en een video met printable document om niet helpende gedachten te transformeren.
read more
Anissa bakstenen front

Leiderschap nemen

Leiderschap nemen kan je vanuit verschillende rollen doen. Vanuit de eerste plek als mens, want je hoogste waarden en normen veranderen niet zomaar. 
read more
Spiegel

Spiegel

Bij een confrontatie heb je altijd te leren.  Het is een spiegel die je voorgehouden wordt. Een soort richtingwijzer over wat je nog te leren hebt.  Ik deel hierin graag een persoonlijk voorbeeld met jou om vervolgens ook de link te leggen met jou als leider en hoe dat gaat in teams.
read more

Klanten die jou voorgingen

On
Vlaanderen - verbeelding werkt
logo de lijn
logo vesuvius
logo actiris
Corecrew
Vrije universiteit Brussel
Europese Commissie