fbpx Leiderschapscoaching - GROW YOUR WAY (JUNI 2021) - START SEPT 2021 | Growthways

GROW
YOUR WAY

Ontwikkel jezelf als leider 

Dit exclusieve Grow Your Way-programma is leiderschapscoaching op maat voor ervaren executive leiders die zich op een authentieke manier verder willen ontwikkelen. Het is voor jou als je meer vanuit eigen kracht leiding wil geven aan jezelf én aan anderen.

Dit éénjarige programma leidt tot meer vertrouwen, verbinding en innerlijke rust. 

Wil je verder aftoetsen of dit voor jou is? Plan dan nu - via de knop hieronder - rechtstreeks een verkennend gesprek in mijn agenda.

>>  Yes, dat wil ik !

Off

Hello there

Welkom gedreven en gepassioneerde leider. 

Je weet waar je naartoe wil, maar je krijgt het niet altijd goed vertaald. Je wil leren hoe je jouw teamleden actief betrekt, zodat je naar eenzelfde doel werkt en gedeelde verantwoordelijkheid inbrengt.

Je wil meer en makkelijker kunnen verbinden met anderen.

Je wil op een krachtige manier problemen met en tussen mensen constructief aanpakken, met als resultaat meer betrokkenheid, vertrouwen en impact. 

Je voelt niet altijd vertrouwen in jezelf en/of in de relaties met de mensen met wie je samenwerkt. Hierin wil je stappen zetten zodat je een andere realiteit creëert.

Je wil leren welke rol je het best oppakt op een manier die bij jou past, zodat je leiderschap een grotere impact oplevert én je jouw team(s) next level brengt.

Je weet dat er veel meer mogelijk is en staat open om te ontdekken hoe je jouw potentieel kan ‘unlocken’.

Is dat wat je verlangt? Boek dan hier je kennismakingsgesprek. 

On
Lachend naar Evara (pic ook in gebruik insta)

Vroeger waren spieren belangrijk voor het werk, nu zijn dat de hersenen, maar in de toekomst zal dat het hart zijn 

                                           -   Minouche Shafik

On

Na deze leiderschapscoaching 

Weet je hoe je jouw intenties zuiver houdt en voer je moedige gesprekken waardoor je meer verbinding ervaart. 

Geef je open eerlijke feedback op een manier die de ander kan horen. 

Ervaar je meer verbinding, vertrouwen, plezier en impact.

Heb je sterke relationele skills ontwikkeld waardoor je kan kijken voorbij gedrag. Zo ervaar je meer betrokkenheid en eigenaarschap bij je teamleden.

Pluk je vruchten van de genomen acties om je team(s) next level te brengen. 

Inspireer je anderen op een heel natuurlijke wijze en ervaar je meer innerlijke rust.

Heb je stevige handvaten waardoor je 'next level' uitdagingen met meer vertrouwen kunt aanpakken.

>> Hier wil ik meer over weten 

On

Deelnemers aan het woord

De sfeer was geladen en negatief. Ik had niet gedacht dat dit om te draaien was. Door de tussenkomst van Anissa is het resultaat dat onze introverte teamleader heel veel van zichzelf heeft getoond in de samenwerking. Heel geslaagd! 
Ayla
HR Partner
You are someone who's professional and most of all someone who can be trusted. Your way of communicating creates thrustworthy relationships and gave me sufficient insights to make the right decisions.
Kurt
Sales leader

Garantie

Als je instapt in het Grow Your Way-traject garandeer ik je dat:

Je binnen één jaar van nu (of sneller) toonaangevend gedrag vertoond waarmee je interpersoonlijke relaties versterkt en anderen inspireert

Je weet hoe je jouw intenties zuiver houdt waardoor je moedige gesprekken kan voeren op een manier die de ander kan horen.

Je op een natuurlijke manier verbinding en verdieping kan leggen in relaties waardoor je makkelijker weet te connecteren met je team.

Je jouw teamleden actief weet te betrekken en eigenaarschap weet te initiëren bij anderen.

Je voorbij gedrag kan kijken, actief luistert en ook verbinding weet te maken in moeilijkere situaties of bij andere stakeholders.

Je helder hebt wat je eigen sabotagegedrag is en hoe je hieruit kan blijven.

Je sterke relationele skills hebt ontwikkeld en je ook jouw team next level in hun ontwikkeling tilt.

Je meer verbinding, vertrouwen en impact ervaart.

Je een leider bent die aan vertrouwen en innerlijke rust heeft gewonnen.

Dit wil ik ! 

On

Begeleiding

Ik begeleid je gedurende één jaar (mogelijkheid om het traject sneller te doorlopen).

Met dit exclusief leiderschapsprogramma op maat sta je er niet langer alleen voor. Dankzij 1-op-1 coaching, training, advies, opvolging en reflectie is een maximaal rendement en duurzame verankering gegarandeerd.

Want als coach voor leidinggevenden weet ik dat deze verschillende elementen leiden tot werkelijke transformatie. Als leider én als mens.

On
icon coach sessies

Coaching

Vanuit je doelstelling, die we tijdens de intake verder concretiseren, word je als leider in 8 coachingsessies van 1,5 uur ondersteund in je authentieke ontwikkeling. 
icon opdracht

Training

Door middel van tussentijdse concrete opdrachten op maat ga je daadwerkelijk aan de slag. Zo krijg je je sterke relationele skills steeds meer en beter in de vingers en ervaar je meer vertrouwen.
icon advies

Advies

Naast coaching en training kan je ook 2 x een last minute telefonisch adviesgesprek (<48u) inplannen. Want op sommige momenten zit je tussen oud en nieuw. En dat zijn spannende momenten. Ook dan ben ik er voor je.
icon check-opvolging

Opvolging

Halverwege de coaching en op het einde word je specifiek uitgenodigd om uit te zoomen. De initiële doelstelling, de mate van voortgang en het integratieproces worden besproken zodat je jouw doel behaald en tot transformatie komt.

Voor wie?

Dit programma op maat is voor jou als je wil leidinggeven op een authentieke manier die voorbijgaat aan regeltjes, methodes of tools.

Als je gelooft dat je het potentieel hebt om een krachtige versie van jezelf neer te zetten en daarmee je leiderschap next level kan tillen, maar je nog niet weet hoe. 

Als je begrijpt en bereid bent verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen keuzes en acties. Dat betekent dat je steeds opnieuw moed boven comfort kiest.

Als je bereid bent om ‘all the way’ te gaan en heel nieuwsgierig bent. Zodat je het rendement van exponentiële groei effectief bereikt.

En als je begrijpt dat tools handig zijn om te gebruiken, maar er meer nodig is om een duurzame impact te genereren als leider. 

Deze coaching biedt af en toe quick wins, maar vooral een diepgaande impact doordat je sterkere skills aanleert. En dat proces start binnenin jou.

Je start met deze coaching als je 'eager' bent om next level te groeien als leider. Vanuit je hart en niet langer vanuit 'hurt'.

On

Over Anissa

Ik ben Anissa Halimi, gefascineerd door interpersoonlijke relaties en de link met leiderschap, schaamte en groepsdynamica. Verbindingen tussen mensen en hoe je die kan versterken, daar kan ik wel uren over delen.

Hoe zinvol en krachtig is het niet om vanuit je hart te leiden en leven? En dat je daarmee een enorme impact voor jezelf én je team(s) kan genereren?

Leven en werken vanuit het hart betekent niet zonder daadkracht of grenzen. Integendeel. Als je vanuit je hart wil leven en leiden heb je net grenzen te voelen, te benoemen en van daaruit actie te ondernemen. Actie die fragmentatie tegengaat en een duurzame verbinding ondersteunt.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan! Ik begeleid je en deel vanuit mijn ervaring en expertise als leiderschaps- en teamcoach zodat jij kan leiden op een manier die niet alleen jou maar ook je team(s) next level brengt.

Heb je vragen, bedenkingen, wil je graag horen wat dit voor jou specifiek kan opleveren? Dat bespreek ik graag met je tijdens een kennismakingsgesprek.

Off
foto karen 14

Easy learning doesn't build

strong skills

On

Wat betekent dit specifiek voor mij?

Uiteraard wil je weten wat deze investering voor jou specifiek zal opleveren. 

Om hier een gericht antwoord op te kunnen geven, ontmoet ik je graag voor een kennismakingsgesprek waarbij ik luister naar je verlangens en/of uitdaging en beantwoord ik met plezier deze vraag concreet.

>> Ik maak graag kennis

On

Over Growthways

Mensen verlangen meer dan ooit naar ‘purpose’ en oprechte connectie. Growthways gelooft dan ook dat de tijd, om vanuit het hart te werken, nu aangebroken is. En ja, dat vraagt om een radicaal andere aanpak dan we doorsnee gewoon zijn.

Growthways duikt dan ook diep. Een mix van diepgaande inzichten, het ontdekken van ontbrekende puzzelstukken en het aanreiken ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden is waar de kracht van Growthways in schuilt.

Je zal ervaren dat ontwikkelen op dit niveau betekent dat samenwerkingen veel kwalitatiever worden én dat dit je leiderschap next level tilt!

On

Waarom leiderschapscoaching?

Van kennis naar integratie. Van weten naar doen, naar effectief ‘zijn’. Het gaat over de integratie van je hoofd met de rest van je lichaam, zodat je het vertrouwen kan voelen en ervaren in het moment. 

Vanuit die plek mensen leiden, dat leidt tot werkelijke transformatie.

De reis van weten naar zijn vraagt moed, vertrouwen, empathie, kwetsbaarheid en verbinding. Dat is een weg die je niet 'overnight' aflegt. 

In een periode van één jaar (of sneller) ga je aan de slag om die weg af te leggen onder mijn begeleiding.

On
Karen 33